Er was eens in Barneveld

Er was eens in Barneveld vertelt de geschiedenis van de gemeente Barneveld in vijfentwintig mooie, spannende en ontroerende verhalen.

Het eerste verhaal speelt zich af in de prehistorie en gaat over Evan, die met zijn familie in Stroe neerstrijkt en voor het eerst mee mag op rendierjacht. Het laatste verhaal gaat over zomaar een straat in het Barneveld van nu, waar heel verschillende mensen naast elkaar wonen. Daartussen staan verhalen over onder andere de grafheuvels in Garderen, het Kootwijkerzand, Jan van Schaffelaar, de Barneveldse kip, de hessenwegen en kasteel De Schaffelaar.

Er was eens in Barneveld is geschreven voor iedereen van 10 tot 100 die op een luchtige manier kennis wil maken met de geschiedenis van de gemeente Barneveld.

Alvast een verhaal lezen? In dit inkijkexemplaar staat het verhaal over een dorp in Kootwijk dat onder het zand verdween.

Er was eens in Barneveld kost € 17,95. Het is te koop bij alle boekhandels in Barneveld en Voorthuizen, The Read Shop in Lunteren, boekhandel Roodbeen in Nijkerk, de VVV's in de gemeente Barneveld, het Pluimveemuseum en Museum Nairac. U kunt het ook via de website bestellen. Vul daarvoor het bestelformulier in. Of stuur een e-mail naar info@mevrouwkakel.nl